Bomar - Katalozi i leci

BOMAR je jedna od vodećih kompanija u Srbiji u oblasti prodaje satova, nakita i optike. Možemo se pohvaliti višedecenijskom uspešnom saradnjom sa vodećim svetskim proizvođačima satova i nakita, odlično razvijenom distributivnom mrežom širom Srbije koja obuhvata preko stotinu prodajnih mesta naših partnera u zemlji. Duže od dve decenije strastveno i predano biramo najbolje internacionalne brendove, vodeći računa da zadovoljimo sve povode, ukuse i tipove kupaca. Posebno smo ponosni na tim profesionalaca u kojem su spojeni mladost i iskustvo.

Merilo našeg uspeha jeste Vaše zadovoljstvo. Ono je razlog zbog koga volimo naš posao i osnovni pokretač naših poslovnih ideja. Iz tog razloga u našim specijalizovanim prodavnicama uvek možete računati na izvanrednu i profesionalnu uslugu i inspirativno okruženje. Mi smo adresa na kojoj su odnos sa ličnim pečatom i osmeh zagarantovani. U našim specijalizovanim prodavnicama i preko mreže naših partnera očekuju Vas na jednom mestu pažljivo odabrane, najbolje i najuzbudljivije kolekcije satova, nakita i optike iz celog sveta. Verujemo da jedan pogled vredi više od hiljadi reči i da se kvalitet meri delima, a ne rečima.

Bomar katalog

17/2023

Katalog je istekao

Bomar katalog

Zima 2017/2018

Katalog je istekao

Želiš da primaš kataloge omiljenih prodavaca čim izađu?
Možeš da ih pregledaš bilo kada, na mobilnom telefonu ili računaru.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.