SoulFood - Katalozi i leci

Soulfood kompanija osnovana je 2005. godine i prvi cilj kojem smo težili bio je da postanemo jedan od vodećih distributera alkoholnih i bezalkoholnih pića na teritoriji grada Beograda, a potom i u okruženju.

Kvalitet ponude, profesionalnost usluge, pouzdanost isporuke, pristupačne cene, neprekidno unapređivanje i razvijanje poslovanja, kao i širenje linije asortimana i osvajanje novih tržišta, bili su principi kojima smo se rukovodili od samih početaka.

Ukazanim poverenjem i težnjom ka ostvarivanju zajedničkih poslovnih ciljeva, uspeli smo tada da zadobijemo pažnju vodećih proizvođača alkoholnih i bezalkoholnih pića na srpskom tržištu. Tako su „Coca-cola HBC Serbia”, „Apatinska pivara”, „Knjaz Miloš”, „Carlsberg” postali naši saradnici već u prvim godinama poslovanja.

Prvi pozitivni rezultati i poslovni uspesi vodili su nas do novih zadataka, otvarali pred nama nove ciljeve i širili krug poslovnih partnera sa kojima smo se povezivali. Tako se danas Soulfood može pohvaliti partnerskim odnosom sa više desetina domaćih i stranih kompanija.

SoulFood katalog

Distribution

Katalog je istekao

SoulFood katalog

Cash & Carry

Katalog je istekao

SoulFood katalog

Marketi

Katalog je istekao

SoulFood katalog

Distribution - Su...

Katalog je istekao

SoulFood katalog

Cash & Carry

Katalog je istekao

Želiš da primaš kataloge omiljenih prodavaca čim izađu?
Možeš da ih pregledaš bilo kada, na mobilnom ili računaru.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.