Pertini Toys - Katalozi i leci

Kompanija Pertini je lider na tržištu igračaka od 1990. godine. Za svo to vreme postojanja, kompanija je napredovala i postala jedna od najuticajnijih i najinovativnijih kompanija u regionu. Svojim širokim asortimanom, kvalitetnim i atraktivnim igračkama, Pertini postavlja standarde već dugi niz godina. Posle 20 godina poslovanja, Pertini brend je i dalje sinonim za kvalitet, zabavu i igru!

Kao renomirana kompanija, Pertini je oduvek diktirala trendove na polju distribucije i proizvodnje igračaka. Jedna je od najmoćnijih i najuticajnijih kompanija koje se bave uvozom i distribucijom dečijih igračaka. Pored Pertini brenda, koji se realizuje po italijanskim licencama i najvišim svetskim standardima, kompanija Pertini je generalni distributer preko 30 svetski poznata proizvođača visokokvalitetnih dečijih igračaka i opreme.

Pertini Toys katalog

Novogodišnji pake...

Katalog je istekao

Želiš da primaš kataloge omiljenih prodavaca čim izađu?
Možeš da ih pregledaš bilo kada, na mobilnom telefonu ili računaru.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.