Argos - Katalozi i leci

Počeci razvoja kompanije Argos sežu do davne 1993. godine kada je gospodin Slobodan Sinđelić započeo svoj privatni biznis kao preduzetnik u sektoru trgovine.

U samom početku kompanija Argos bavila se distribucijom pića. Prvi ugovori potpisani su sa Apatinskom pivarom, Beogradskom industrijom piva i predstavništvom Coca Cole u Beogradu.

2004. godine kompanija Argos dobila je prestižnu nagradu ″Partner godine″ koju dodeljuje kompanija Coca Cola.

Anticipirajući prilike na tržištu dolazi do širenja asortimana kao odgovora na zahteve partnera u okviru poslovanja u veleprodaji, a takođe i kao odgovora na zahteve krajnjih potrošača u okviru maloprodajne mreže koja se godinama uspešno širila i odolevala tržišnim turbulencijama. 2005. godine kompanija donosi odluku i obogaćuje asortiman robom široke potrošnje.

Kompanija Argos danas ima 120 zaposlenih, dva distributivna centra u Beogradu i Lazarevcu kao i 13 maloprodajnih objekata širom Srbije.

Argos katalog

Dobrodošli!

Katalog je istekao

Argos katalog

Oktobar 2016. I

Katalog je istekao

Argos katalog

Dobrodošli!

Katalog je istekao

Želiš da primaš kataloge omiljenih prodavaca čim izađu?
Možeš da ih pregledaš bilo kada, na mobilnom telefonu ili računaru.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.