Tehnomedia - Katalozi i leci

Firma "Tehnomedia centar" d.o.o. osnovana je 2001. godine kao mala prodavnica bele tehnike, audio i video opreme, a pod imenom pod kojim je danas prepoznatljiva posluje od juna 2006. godine. Danas zauzima lidersku poziciju u oblasti trgovine belom tehnikom, malim kućnim aparatima, IT opremom, uređajima za grejanje i klimatizaciju, audio i video opremom na teritoriji Istočne Srbije i Pomoravlja.

Na preko 3000 kvadratnih metara prodajnog prostora  širom regiona, u našoj ponudi možete naći preko 4000 artikala najpoznatijih svetskih renomiranih proizvođača kao što su: Samsung, LG, Philips, Sony, Gorenje, Bosch i mnogi drugi. Sve ovo možete naći u nekom od naših 14 maloprodajnih objekata u Zaječaru, Boru, Negotinu, Kladovu, Majdanpeku, Knjaževcu, Boljevcu, Nišu, Aleksincu, Ćupriji, Jagodini i Paraćinu. Najveći prodajni centar nalazi se u Zaječaru, gde na preko 500 kvadratnih metara možete videti kompletnu ponudu našeg asortimana, odmah raspoloživu za kupovinu i dostavu. U saradnji sa renomiranim dobavljačima obezbeđujemo maksimalnu dostupnost proizvoda koje nudimo, brzu isporuku i visok nivo prodajne usluge.

Tehnomedia katalog

Mesečna akcija

Katalog je istekao

Tehnomedia katalog

Novembar 2020.

Katalog je istekao

Dudi Co katalog

Stvar je u tehnici!

Katalog je istekao

Tehnomedia katalog

Akcijska ponuda

Katalog je istekao

Tehnomedia katalog

Akcijski katalog

Katalog je istekao

Želiš da primaš kataloge omiljenih prodavaca čim izađu?
Možeš da ih pregledaš bilo kada, na mobilnom telefonu ili računaru.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.