Mobi - Katalozi i leci

MOBI je kompanija sa višedecenijskim iskustvom u obradi drveta i proizvodnji nameštaja.Svi proizvodi su od prirodnog materijala proizvedeni na tradicionalan način od strane iskusnih majstora u skladu sa strogim standardima kvaliteta.

MOBI proizvodi su strogo ekološki. Materijal koji se koristi je drvo bukva iz starih Balkanskih šuma gde hladne i snežne zime daju specifičnu strukturu i jačinu drvetu, a topla i sunčana leta daju posebnu toplinu i energiju kao nigde u svetu. Tradicionalnom izradom od prirodnog i trajnog materijala proizvodimo nameštaj koji mora da traje celo detinjstvo, pa i duže. Boje koje se koriste u završnoj obradi su na organskoj bazi i zadovoljavaju ekološke standarde. Tekstil je izrađen od pamučnih prirodnih materijala bez dodatnih hemikalija ili drugih štetnih materija.

MOBI ne dizajnira proizvode koji su samo lepi, već oni moraju da budu bezbedni i imaju svoju svrhu. Dizajniramo bezbedno okruženje za razvoj dece koje stimuliše prirodnu dečiju radoznalost i kreativnost. Bezbednost dece mora da bude iznad svega. Visoke strane kreveta, zaobljene ivice i izuzetno jaka i stabilna konstrukcija garantuju da kreveti zadovoljavaju najviše moguće standarde bezbednosti.

Mobi shop katalog

Decembarska akcija

Katalog je istekao

Mobi shop katalog

Sajamska akcija!

Katalog je istekao

Želiš da primaš kataloge omiljenih prodavaca čim izađu?
Možeš da ih pregledaš bilo kada, na mobilnom telefonu ili računaru.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.