Benu apoteka - Katalozi i leci

BENU je vodeći farmaceutski maloprodajni brend u kontinentalnoj Evropi. Preko 1000 apoteka u preko 10 zemalja i preko 5000 zaposlenih daju svoj stalni doprinos razvoju vrhunske zdravstvene usluge, o čemu svedoči i 45 miliona zadovoljnih kupaca širom Evrope. Od januara 2014. godine BENU je prisutan i na tržištu Srbije, a u ponudi se može naći široka paleta lekova, medicinske kozmetike i drugih proizvoda.

BENU apoteke odlikuje nov i moderan pristup u sprovođenju farmaceutske usluge u oblasti medicinske zaštite i prevencije. Prillagođena zahtevima savremenog potrošača, BENU apoteka pruža mogućnost samostalnog istraživanja proizvoda uz konsultacije sa stručnim farmaceutima i u skladu sa principima dobre farmaceutske prakse.

BENU brend svoju prepoznatljivost zasniva i na jedinstvenom stilu izlaganja proizvoda i modernom i privlačnom dizajnu enterijera apoteke, kombinaciji svedene forme, komfora i topline koji čine jedinstven osećaj udobnosti i dobrodošlice u svakom objektu BENU. Izlaganje proizvoda u BENU apotekama zasniva se na konceptu otvorene apoteke, slobodnog prostora i direktnog pristupa atraktivnom asortimanu.

Benu apoteka katalog

April

Katalog je istekao

Benu Apoteka katalog

Promotivna ponuda

Katalog je istekao

Benu Apoteka katalog

Promotivna ponuda

Katalog je istekao

Benu Apoteka katalog

Promotivna ponuda

Katalog je istekao

Benu Apoteka katalog

Avgust 2022.

Katalog je istekao

Želiš da primaš kataloge omiljenih prodavaca čim izađu?
Možeš da ih pregledaš bilo kada, na mobilnom telefonu ili računaru.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.