Moja Knjižara - Katalozi i leci

Maj 1992. Osnovano preduzeće "OPTIMUM" d.o.o. sa ciljem da promoviše, proizvodi i snabdeva privredne subjekte kvalitetnim softverskim rešenjima što je bila prvobitna delatnost preduzeća. Osnivači preduzeća su Mikica Gojković, Nebojša Klisić i Zoran Stanković.


Pravilno usmerenom razvojnom politikom "OPTIMUM" je danas u samom vrhu proizvođača i prodavaca blokovske robe, obrazaca, školskog i kancelarijskog pribora sa preko 1.900 poslovnih partnera širom Srbije, visok kvalitet proizvoda, savremena organizacija i logistika, praćenje i primena najnovijih tehnoloških rešenja u oblasti informatike i telekomunikacija karakteriše sadašnji trenutak preduzeća.

Snagu Optimuma čine njegovi ljudi.U firmi je na dan 01.01.2018 zaposleno 180 mladih ljudi podržanih sa nekolicinom iskusnih.

U stalnoj smo misiji uvođenja novih standarda na našem tržištu. Takva pozicija nas obavezuje da isporučujemo brže, bolje i ekonomičnije.

Trenutno Optimum izvozi u 15 evropskih zemalja.U rukovođenju štamparijom uz iskustvo i tradiciju, uvode se i koriste savremeni principi u menadžmentu uz oslanjanje na marketinške i PR aktivnosti. U svim aspektima poslovanja jasno je definisana misija, vizija i filozofija firme.


Moja Knjižara katalog

Akcija Maj 2020.

Katalog je istekao

Moja Knjižara katalog

Aprilska akcija!

Katalog je istekao

Moja Knjižara letak

Januarska akcija

Katalog je istekao

Moja Knjižara letak

Akcija!

Katalog je istekao

Moja Knjižara letak

Akcija

Katalog je istekao

Želiš da primaš kataloge omiljenih prodavaca čim izađu?
Možeš da ih pregledaš bilo kada, na mobilnom ili računaru.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.