Moja Knjižara - Katalozi i leci

Maj 1992. Osnovano preduzeće "OPTIMUM" d.o.o. sa ciljem da promoviše, proizvodi i snabdeva privredne subjekte kvalitetnim softverskim rešenjima što je bila prvobitna delatnost preduzeća. Osnivači preduzeća su Mikica Gojković, Nebojša Klisić i Zoran Stanković.


Pravilno usmerenom razvojnom politikom "OPTIMUM" je danas u samom vrhu proizvođača i prodavaca blokovske robe, obrazaca, školskog i kancelarijskog pribora sa preko 1.900 poslovnih partnera širom Srbije, visok kvalitet proizvoda, savremena organizacija i logistika, praćenje i primena najnovijih tehnoloških rešenja u oblasti informatike i telekomunikacija karakteriše sadašnji trenutak preduzeća.

Snagu Optimuma čine njegovi ljudi.U firmi je na dan 01.01.2018 zaposleno 180 mladih ljudi podržanih sa nekolicinom iskusnih.

U stalnoj smo misiji uvođenja novih standarda na našem tržištu. Takva pozicija nas obavezuje da isporučujemo brže, bolje i ekonomičnije.

Trenutno Optimum izvozi u 15 evropskih zemalja.U rukovođenju štamparijom uz iskustvo i tradiciju, uvode se i koriste savremeni principi u menadžmentu uz oslanjanje na marketinške i PR aktivnosti. U svim aspektima poslovanja jasno je definisana misija, vizija i filozofija firme.


Moja Knjižara letak

Akcija

od 01.07.2019 do 31.08.2019

Želiš da primaš kataloge omiljenih prodavaca čim izađu?
Možeš da ih pregledaš bilo kada, na mobilnom ili računaru.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.