GARDENmaster - Katalozi i leci

Ovo smo mi


Posvećeni smo plasiranju modernih proizvoda koji poboljšavaju kvalitet života ljudi. GARDENmaster proizvodi predstavljaju najbolju vrednost na tržištu nudeći kvalitet, snagu i izdržljivost. Sa ponosom vam prestavljamo širok asortiman proizvoda koje nudimo preko mreže GARDENmaster distributera na teritoriji cele Srbije.

Odlične performanse i pristupačne cene čine proizvode iz asortimana GARDENmaster izuzetno atraktivnim za potrošače. Naša posvećenost unapređenju ponude je konstantna, i ne prestaje uvođenjem novog proizvoda u asortiman, već se nastavlja obezbeđivanjem rezervnih delova, pribora, opreme i potrošnog materijala neophodnog za komforan rad korisnika sa proizvodom.


Naša ponuda


Ponuda proizvoda iz asortimana brenda GARDENmaster pokriva širok spektar proizvoda za potrošače i profesionalne korisnike u sledećim kategorijama proizvoda za poljoprivredu i baštu, industriju i građevinu.

Želiš da primaš kataloge omiljenih prodavaca čim izađu?
Možeš da ih pregledaš bilo kada, na mobilnom telefonu ili računaru.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.